top of page

ATTE LESKINEN

Häävalokuvaus

Tietoja minusta:

 

Olen Atte Leskinen, valokuvaaja Järvenpäästä. 

Rakastan mahdollisuutta ikuistaa pienet nopeasti ohimenevät hetket muistoiksi hääpareille. Tyyliini kuuluu, että otan reilusti kuvia tilanteista. En rajaa kuvamäärää vaan toimitan aina kaikki onnistuneet otokset.
Minulle on erityisen tärkeää, että hääpari saa itselleen mieluisat ja omanlaisensa kuvat. Tästä syystä käyn aina hääpäivän läpi parin kanssa etukäteen, ett
ä voimme suunnitella päivän kaikki hetket etukäteen parin toiveiden mukaan. 

Portfolio:

Klikkaa kuvat isommaksi

Asiakkaat sanovat:

Johanna: "Todella mukava persoona ja ensiluokkaisia kuvia. Kuunteli toiveitamme ja toimi niiden mukaisesti. Aten ansiosta saimme paljon hyviä ja koskettavia muistoja häistämme."

Saija: "Kiitos mahtavista kuvista! Ihania kuvia niin sisällä kuin ulkonakin. Aivan loistava valokuvaaja ja voin erittäin lämpimästi suositella kaikille!!"

Karoliina: "...Kuvaus sujui hienosti meillä kotona ja kuvat (iso määrä) saimme syyniin jo seuraavana päivänä, joista sitten valitsimme mieleisemme!!

Taija: "Atte kuvasi poikamme 1-vuotiskuvat ja sai aikaan todella upeita kuvia, ihania muistoja. Syksyn värit ja tunnelma välittyy kuvista juuri niinkuin toivoinkin. Atte kuunteli ja otti toiveemme huomioon. Täydet suositukset!"

Marjo: "Atte oli nappivalinta ikuistamaan häämatkaamme Como järven upeissa maisemissa! Loistavia maisema- ja potrettikuvia saatiin! Kuvaajana Atte on idearikas ja lahjakas, ihmisenä seurallinen, mukava ja helposti lähestyttävä. Täydet suositukset meiltä!"

Kuvauspaketit ja hinnat:
Minulla hinnoittelu menee niin, että hinnat sisältävät aina ns. kaikki. Eli sovittuun hintaan sisältyy matkakulut, kuvausaikaa sovitusti, kuvien läpikäynti sekä käsittely ja valmiiden kuvien toimitus nettisivujeni kautta. 

Hinnat alkaen:
Hääpotretit 490€
Vihkiminen ja potretit 790€
Puolipäivää 1590€

Kokopäivän kuvaus 2190€
hinnat sisältävät alv 24%


Yhteystiedot:

attelesk@gmail.com

tel: +358403646454

Thanks! Message sent.

© 2018 By Atte Leskinen. All rights reserved.

bottom of page